Stutteri Hedegaard
Stutteri Hedegaard er ejet og drevet af Lena og Ulrik Kristensen.
Ulrik i en yngre udgave.
Hesten er White Knee efter Verona-Rubinstein
Grundstenen blev lagt i 1998, da vi købte ejendommen i Hanbjerg ved Vinderup. Med os havde vi vores første hoppe ESRDH Verona, som er lagt på min fars hoppestamme.

Lena er til daglig hestepraktiserende dyrlæge og har i 2008 oprettet egen hestepraksis med udgangspunkt på ejendommen under navnet Holstebro Hestepraksis. Om sommeren insemineres fremmede hopper for kunder i klinikken. Lena er tidligere rytter og rider af og til på hyggeplan.

Ulrik er uddannet landmand og driver gården sammen med den daglige drift af stutteriet. Han er tidlige rytter og rider ind imellem egne ungheste. Desuden er det ham, der klargører alle hestene til div. skuer og kåringer. Ulrik har job som salgskonsulent i Midtjysk Albyg, mens fritiden bruges på vores børn og en post i Dansk Varmblods hovedbestyrelse samt auktioner.
Der tages også fremmede hopper ind til træning.

Vi har to piger, der rider lidt og synes, det er sjovt at komme med rundt til div. skuer.

Vi avler i dag på fire hoppestammer heriblandt min fars - han har unghestene gående, og vi har følhopperne og dem, der skal trænes samt salgshestene.

Vi avler efter at lave en ydtryksfuld, højtstillet, storrammet, meget velgående hest med en god sundhed og holdbarhed. Desuden skal de have et godt og samarbejdsvilligt sind og være meget ridelige. Hestens afstamning skal være attraktiv for et købekrænsent marked i Danmark og udlandet.